Bättre användarupplevelse
En högkvalitativ EPG gör det enkelt för tittare att navigera mellan kanaler och program. Det ger en strukturerad översikt över programtabellen och gör det enkelt att hitta vad man vill titta på. Med vår EPG kan dina tittare enkelt bläddra genom kanaler, kolla in programinformation och spela upp sina favoritprogram.

Förbättrad programinformation
En bra EPG ger också detaljerad information om varje program. Detta inkluderar information som titel, beskrivning, programtid och programkategori. Vår EPG är noggrant sammanställd och uppdateras regelbundet för att säkerställa att din IPTV-tjänst alltid erbjuder den senaste och mest exakta programinformationen.

Optimerad sökfunktionalitet
Vår EPG erbjuder också en kraftfull sökfunktion som gör det enkelt för tittare att hitta specifika program. Med hjälp av sökfunktionen kan tittare snabbt söka efter program baserat på titel, kanal eller kategori. Detta gör det lättare för tittare att hitta sina favoritprogram och upptäcka nya program som de annars kanske hade missat.

Förbättrad tillförlitlighet
En pålitlig EPG är avgörande för att tittarna ska få en sömlös tittarupplevelse. Vår EPG är byggd på en stabil och tillförlitlig teknisk plattform som säkerställer att tittarna alltid får tillgång till den senaste och mest exakta programinformationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *