Filmen ”The Best of Me” en underbar film med många fina budskap!

Jag satt igår kväll i soffan och plockade ner denna rulle, från första ögonkastet så googlade jag snabbt på filmen för att få en liten uppfattning om filmen samt betyget.

Kort sagt så var jag otroligt glad och ledsen när jag såg filmen, det var mer eller mindre väldigt många känslor som kom fram. Jag brukar faktiskt inte vara så ledsen när jag ser på filmer, men denna var otroligt bra!

Jag tänker inte berätta allt för mycket från filmen då tanken är att ni som läser denna korta blogg ger filmen en chans och tittar på den.

Känslor var olika, jag blev som mest upprörd efter den sorgliga och jobbiga scener som visar våld mot denna stackars kärleksfulla killen Dawson. Hans familj tänker lite annorlunda än vad han är.

Dawson har problem med sin pappa, det visar sig att han vill studera och uppfylla sina drömmar medan pappa tycker tvärtom.

Huvudkaraktären Dawson träffar en tjej som hjälper honom när ens bil går sönder på vägen, hon stod upp mellan de ”tuffa” gänget som stod och skrattade åt Dawson’s jobbiga situation. Därefter börjar de romantiska och kärleksfulla delen att komma in.

Jag tänker inte berätta mer, utan jag säger bara en sak.. ge filmen en chans och njut av de roliga,sorgliga och kärleksfulla filmen!

Mitt betyg blir inte mer än 6/10. Filmen är värd att se!

Skriv i kommentaren vad ni tycker om filmen!

Filmen finns med svensk undertext under VOD (Multi-Subs).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.