Nej, IP-TV är inte olagligt. Däremot finns det reglar om att vi som leverantör inte får avkoda en del kanaler. (De kanaler vi avkodar i nuläget är kanaler från Azerbaijan och Korea. Påverkar inte oss i Sverige).

För att du ska kunna använda samma länk på två enheter samtidigt så måste du ha abonnemang med 2 anslutningar.

Du kan ha din m3u/abonnemang på flera enheter så länge du inte har mer än 1 anslutning åt gången.

Exempel: 1 abonnemang (vardagsrummet, sovrummet och iPad) under dagen så ser du på tv i vardagsrummet, på kvällen i sovrummet och när du är i badkaret så kan iPad vara en bra lösning)

Du kan  dela med dig din länk till någon annan i familjen men tänk på att ni inte använder den samtidigt då kommer brandväggen att blockera någon utav er.

Det finns tre sätt som du kan använda dig utav för att ändra din kanal lista / m3u länken.

Det första blir givetvis genom att gå in på IP-TV panelen och sedan bockar du av de länder som du inte önskar att ha med på listan, du kan även ändra ordning på de så som att lägga Sverige längst upp m.m.

Andra alternativet blir lite mer avancerat då får du ladda ner ett program som heter m3u editor och göra om länken.

Sista alternativet blir att du kontaktar oss på mail / chatten så fixar vi resten.

Efter att du har köpt tjänsten så är det upp till dig om du vill dela din länk till en kompis m.m. Det du behöver tänka på är att ni inte har igång den samtidigt. Då kommer brandväggen att blockera någon utav er två.

När du har ansökt om test eller köpt tjänsten så kommer du att få ett mejl med en lång länk som kallas för ”M3U” länk. Med denna länk så kan du använda ip-tv tjänsten.

Du kan klicka på länken för att laddad ner den till din dator och sedan använda program så som VLC eller annat program som har stöd för ”M3U” format.

I mejlet ser du även ditt användarnamn samt lösenord till ip-tv portalen som du kan sedan ändra på saker och ting, du finner mer information om portalen på rutan under ”Hur fungerar det med IP-TV panelen?”

IP-TV Portalen låter dig som kund att skapa ett direkt ärende till oss, du kan skapa ärende för kundtjänst eller skapa en förfrågan om att förlänga abonnemanget.

Du kan även anpassa din m3u / kanallista eller ändra lösenord på din m3u länk. (Tänk på att skriva ner ditt lösenord då du måste använda den för att komma åt portalen igen!)

En IP-TV portal ger dig även funktion till att lägga till eller ta bort MAC ADRESS samt om du önskar att övervaka / se vad som tittas på tv. (vilken kanal som är igång på tv:n)

Länk till vår IP-TV portal är: https://iptvdashboard.com/client

Användarnamnet blir i detta fall ”username” som du får med på din m3u länk.

Exempel, du har fått ett mejl av oss med m3u länk samt instruktioner till ip-tv portalen.

Länken kan se ut på följande sätt: http://client.vpnuser.ws:8080/get.php?username=1hf7djQAW8&password=LFkpaId3mV&type=m3u_plus&output=ts

Då blir inloggningen på följande sätt:
ANVÄNDARNAMN: 1hf7djQAW8
LÖSENORD: LFkpaId3mV

Snabb fakta om vad du kan göra i portalen:

 1.  Du kan se hur många dagar du har kvar på ditt abonnemang.

 2. Ändra kanallistan.

 3. Skapa ärende direkt i portalen.

 4. Lägga till och ta bort MAC – ADRESS (För box m.m.)

 5. Ladda ner EPG (TV guide)

 6. Tillgång till alla m3u länkar.

Ja, du får använda VPN och Proxy tjänster, du kan däremot uppleva att kanaler får störningar så som att bilden inte hänger med ljudet eller tvärt om, vi rekommenderar att du inte använder VPN då vi har eget inplanterat för att höja säkerheten.

Du kan läsa mer nedan om ”Vilken information som lagars om dig”

Självklart, vi har även skrivit detta på startsidan att du ska kunna ta med dig din TV överallt. Tänk på att vissa hotell använder sig utav Proxy nätverk så vissa kanaler kan frysa / buffra till p.g.a. nätverket.

Vi lagrar information under tiden din beställning genomförs, så som e-postadress, och det du har fyllt i under ”Köp/Trail” formuläret. Därför har vi valt att du kan välja över vilken information du vill fylla i.

Önskar du att se vilken information vi har om dig, så kan du skicka ett mail till oss.

https://blueocean-iptv.com/data-information

support@blueocean-iptv.com

 1.  Se efter ”driftstatus” om allting lyser grönt.

 2. Testa din m3u länk på en dator om du använder den på tv:n.

 3. Stäng av eventuella VPN / Proxy tjänster.

 4. Testa med ett annat nätverk så som att dela din mobildata.

 5. Följ olika felsökningsmetoder som finns under ”felsökning

 6. Kontakta oss på mejl eller inne på panelen, du kan även titta efter om vi finns online i chatten.