Ja, du har rätt att bli bortglömd, skicka iväg ett mail till oss så tar vi bort all data vi har om dig.

Du kommer behöva skicka iväg ett mail till oss, vi kommer därefter att kika på all data vi har om dig. Det som lagras i nuläget är som sagt det du har fyllt i.

support@blueocean-iptv.com

blueaocean-iptv@protonmail.com

Google Analytic lagrar din IP-ADRESS för att sedan se vilket land besökaren kommer ifrån, din IP adress som du besöker sidan med behöver inte ha något med tjänsten att göra, detta är ett sätt att marknadsföra tjänsten, så som att se vilka enheter och länder våra besökare kommer ifrån.

Önskar du att blockera Google Analytic så rekommenderar vi att du installerar tillägg till din webbläsare. (”Ghostery, uBlock origin”).

Vår livechatt lagrar data så som IP adress för att ge oss inom kundtjänsten information vilket land besökaren kommer ifrån i realtid. ”tawk.to” ger oss även i realtid vilken sida användaren är inne på (detta visar enbart på vår hemsida, ett exempel är när användaren är inne i ”webshoppen” så kan vi ge bättre support).

Data från ”tawk.to” sparas i 12 månader för statistik.

Läs mer om ”tawk.to” här.

Admin panelen eller ”dashboard” visar din IP adress i realtid. Detta är för att vi som administratörer skall kunna erbjuda support samt att brandväggen skall fullfölja sin funktion, så som att blockera eller tillåta viss trafik.

Din IP adress lagras under tiden du ser på ”tv” (tjänsten).

Du kan förhindra detta genom att använda VPN.

Nej, för att någon av de ska kunna se vad du gör på internet så behöver de få information från internet leverantören.

Din internetleverantör ser inget utan bara krypterad trafik, eftersom vi har ett inplanterad VPN nätverk vilket fullföljer krypterings algoritmen.

Det du kan göra är att exempel använda en annan e-postadress, som inte är bunden till ditt privata/jobb. Du kan använda dig utav VPN när du besöker hemsidan men kan behöva däremot stänga av det när du ska se på tv/kanaler för att inte uppleva buffer.

Fyll bara i e-postadress och lämna eller skriv något annat i ”namn/nickname” fältet. Du kan även hoppa över alla fält som inte är obligatoriska, som sagt vi behöver inte mer än bara din e-postadress för att kunna skicka dig din m3u länk.

Skapa en e-postadress på PROTONMAIL, där de har en bra policy om just data och anonymitet.

Du kan använda dig utav webbläsarens tillägg för att blockera vissa saker från hemsidan, så som Google Analytic,

För att säkerställa allting så kan du även besöka https://ipleak.net/ för att se vad en hemsida kan få för information från din dator och webbläsaren!